HIRDETŐ

Cukkini piskóta

Elérkezett a szezon, amikor a családok és szomszédok egymást dobják cukkinival, tökkel, hokkaido tökkel és más zöldségekkel 😊 Ha már unod a leveseket és pörkölteket, próbálj ki egy szélsőségesen lágy csokoládés piskótát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12

Szükségünk van

  • 350 g reszelt cukkini Hozzáadott
  • 300 g tönkölybúzaliszt Hozzáadott
  • 150 g Cukor kristály Hozzáadott
  • 2 db Tojás Hozzáadott
  • 150 ml Az olaj lehet kókusz is Hozzáadott
  • 1 tk sütőpor Hozzáadott
  • 1 tk szódabikarbóna Hozzáadott
  • 1 tk mézeskalács fűszerek Hozzáadott
  • 50 ml tej Hozzáadott

A ganachera

  • 200 g csokoládé Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • darált Mogyoró Hozzáadott

Díszítésre

  • a Liofilizált málna mandulahéj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.

A cukkinit összekeverjük a nedves hozzávalókkal, amelyekhez fokozatosan hozzáadjuk a szárazakat. Alaposan összekeverjük, és egy 20 x 20 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 200 fokon 35 percig sütjük. A sütés és hűtés után felvisszük a ganache-t, amit úgy készítünk el, hogy a törött csokoládét forró tejszínnel öntjük le. 3 perc múlva összekeverjük és hozzáadjuk a zúzott földimogyorót.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új