HIRDETŐ

Forrás: facebook: FitneszFészek

Egészséges Majonézes kukoricasaláta

A saláta ízlete igazán finom lesz, ha hagyod hűlni a hűtőben egy-két óráig, mielőtt felszolgálnád. Ha pedig változatosabbá szeretnéd tenni a salátát, adj hozzá felkockázott sajtot, sonkát vagy akár főtt tojást is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 konzerv Kukorica Hozzáadott
  • 4 evőkanál majonéz Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 kis fej vöröshagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Öblítsd le a kukoricát hideg vízzel. Ez nem csak a konzervíz eltávolítására szolgál, hanem frissít is a kukorica ízén.

2. Lépés

Finomra vágd a vöröshagymát. Ha túl erősnek találod a nyers hagyma ízét, áztasd be néhány percre hideg vízbe, ennek hatására kicsit enyhül a hagyma csípőssége.

3. Lépés

Keverd össze a vöröshagymát a kukoricával, adj hozzá majonézt, petrezselymet, sót és borsot. Finoman dolgozd össze, hogy minden kukoricaszem bevonódjon a majonézzel. A petrezselyem helyettesíthető snidlinggel vagy friss kaporral is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új