HIRDETŐ

Forrás: NRedmond from Getty Images Signature

Friss paradicsomleves

Ízletes és frissítő leves, ami a tökéletes friss ebéd. A friss paradicsom, amely ezt a levest megalapozza, kitűnő és felcserélhetetlen ízt ad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg friss paradicsom Hozzáadott
  • 1 darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 kanál cukor Hozzáadott
  • 1 darab babérlevél Hozzáadott
  • 12 kanalak őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 1 l Zöldséges húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A paradicsomot megmossuk, negyedeljük és eltávolítjuk a közepét. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk és apróra vágjuk.

2. Lépés

Forró olajban sütjük a hagymát és a fokhagymát a serpenyőben, amíg el nem kezdenek színt változtatni.

3. Lépés

Adjunk hozzá paradicsomot, cukrot, babérlevelet, sót és fekete borsot. Keverjük, amíg a paradicsom szét nem esik és levet nem ereszt.

4. Lépés

Felöntjük zöldséglevesben. Ha nincs előkészített levesünk, használhatunk vizet is.

5. Lépés

A levest addig főzzük, amíg megpuhul, körülbelül 30 percig mérsékelt lángon.

6. Lépés

Eltávolítjuk a babérlevelet és az immersion mixerrel simára turmixoljuk a levest.

7. Lépés

A levest önmagában is tálalhatjuk, vagy díszíthetjük zöldséggel, fűszernövényekkel vagy krutonnal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek