HIRDETŐ

Forrás: NRedmond from Getty Images Signature

Friss paradicsomleves

Ízletes és frissítő leves, ami a tökéletes friss ebéd. A friss paradicsom, amely ezt a levest megalapozza, kitűnő és felcserélhetetlen ízt ad.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg friss paradicsom Hozzáadott
  • 1 darab nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 1 kanál cukor Hozzáadott
  • 1 darab babérlevél Hozzáadott
  • 12 kanalak őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 1 l Zöldséges húsleves Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A paradicsomot megmossuk, negyedeljük és eltávolítjuk a közepét. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk és apróra vágjuk.

2. Lépés

Forró olajban sütjük a hagymát és a fokhagymát a serpenyőben, amíg el nem kezdenek színt változtatni.

3. Lépés

Adjunk hozzá paradicsomot, cukrot, babérlevelet, sót és fekete borsot. Keverjük, amíg a paradicsom szét nem esik és levet nem ereszt.

4. Lépés

Felöntjük zöldséglevesben. Ha nincs előkészített levesünk, használhatunk vizet is.

5. Lépés

A levest addig főzzük, amíg megpuhul, körülbelül 30 percig mérsékelt lángon.

6. Lépés

Eltávolítjuk a babérlevelet és az immersion mixerrel simára turmixoljuk a levest.

7. Lépés

A levest önmagában is tálalhatjuk, vagy díszíthetjük zöldséggel, fűszernövényekkel vagy krutonnal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új