HIRDETŐ

Forrás: Canva

Klasszikus fasírt

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 g darált sertéshús Hozzáadott
  • 1 Fej nagyobb vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tojás Hozzáadott
  • 1 evőkanál sör vagy tej Hozzáadott
  • 2 evőkanál zsemlemorzsa Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • opcionális fűszerek pl petrezselyem Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A darált húst a zúzott vöröshagymával, fokhagymával, tojással, sörrel/tejjel, zsemlemorzsával, sóval, borssal és a választott fűszerekkel összekeverjük.

2. Lépés

Az így kapott töltelékből kézzel formálunk fasírtokat.

3. Lépés

Egy nagyobb serpenyőben, közepes láng felett melegítünk elő 2 evőkanál olajat.

4. Lépés

A formált fasírtokat megforrósítjuk mindkét oldalukat, amíg aranyszínűek nem lesznek.

5. Lépés

Az elkészült fasírtokat kínálhatjuk salátával, kenyérrel, vagy a kedvenc feltétjeinkkel. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új