HIRDETŐ

Könnyed málnás tiramisu

Ez a desszert egy könnyedebb változata a hagyományos olasz tiramisunak, melynek ízvilágát a friss málnák teszik különlegessé.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 250 g mascarpone sajt Hozzáadott
  • 100 ml tejszín Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 12 Csésze porcukor Hozzáadott
  • 12 Csésze erős kávé Hozzáadott
  • 14 Csésze likőr vagy rum Hozzáadott
  • 24 babapiskóta Hozzáadott
  • 2 Csésze friss málna Hozzáadott
  • csokoládé morzsák a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

17 perc.
1. Lépés

Keverjük össze a mascarpone sajtot a tejszínnel, majd habosítsuk fel.

2. Lépés

Egy más tálban keverjük össze a tojásokat és a porcukrot.

3. Lépés

Keverjük hozzá a tojásos masszához a mascarpone-sajtos masszát.

4. Lépés

Keverjük össze az erős kávét a likőrrel vagy rummal egy tálcában.

5. Lépés

Forgassuk be a babapiskótákat a likőrös kávéba, majd rétegezzük ki azok a tál aljára.

6. Lépés

Adagoljunk a babapiskótára a krémből, ami után helyezzük rá a málnát.

7. Lépés

Ismételjük meg a rétegeket, amíg a tál megtelik.

8. Lépés

Tegyük a tiramisut hűtőbe legalább 2 órára.

9. Lépés

Tálalás előtt szórjuk meg a csokoládé morzsákkal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új