HIRDETŐ
Forrás: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Konzervbab leves
Gyors és ízletes bab leves, amit konzervból készíthetsz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 konzervek Bab
- 1 darab sárgarépa
- 1 darab The Onion
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kanál növényi olaj
- 1 kanál Majoránna
- 1 kanál Só
- 1 kanál őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Egy kis serpenyőben közepes lángon melegítse fel az olajat. Adj hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát, és pirítsa őket, amíg megpuhulnak és aranybarnák lesznek.
2. Lépés
Adja hozzá a megtisztított répát, és pirítsa további 2 percig.
3. Lépés
Adja hozzá a konzerv babot a konzervból származó vízzel, a sóval, borssal, paprikával és majoránnal. Keverje össze.
4. Lépés
A főzés után adjunk hozzá még kolbászt és főzzünk körülbelül 15 percig.