HIRDETŐ

Krémes Krumplileves - a melegítő és kényeztető étel

Egy olyan melegítő és kényeztető leves, amely tökéletes választás a hideg téli napokra. A krémes állagú és a krumpli ízvilága tökéletesen kiegészíti egymást, és a hozzáadott fűszerek és zöldségek további ízt és tápanyagot adnak hozzá.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 evőkanál zsír Hozzáadott
  • 1 Fej nagy vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Fej közepes nagyságú káposzta Hozzáadott
  • 2 közepes méretű krumpli Hozzáadott
  • és meghámozva kockázva Hozzáadott
  • 4 Csésze húsleves Hozzáadott
  • 2 Csésze tejföl Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csomag sajt g Hozzáadott
  • reszelve Hozzáadott
  • 1 Csomag petrezselyem g Hozzáadott
  • apróra vágva Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

A zsírt egy nagy lábasban melegítsd fel, és pirítsd meg benne a hagymát, fokhagymát és káposztát, amíg a zöldségek puhaak lesznek.

2. Lépés

Adj hozzá a krumplit, húsleveset, sót és borsot, és főzd, amíg a krumpli puha lesz.

3. Lépés

Keverj össze a tejfölt és a lisztet, és adj hozzá a leveshez. Főzd, amíg a leves besűrűsödik.

4. Lépés

Távolítsd el a lábasról a tűzről, és adj hozzá sajtot, petrezselymet és további fűszereket ízlés szerint.

5. Lépés

Tálalj melegen, és kínálj rántott kenyérkockával, vagy pirított kenyérkockával ha szeretnéd.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új