HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/P7kmbAIxeVTOeo_ZCyoj/7bce936c58891c7849ff2a2852b1c1.jpeg)
Forrás: manyakotic from Getty Images
Marhahús borsón
Borsón párolt finom marhahús receptje.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 500 g marhahús
- 200 g borsó
- 1 db The Onion
- 2 db fokhagyma
- 2 EK olaj
- 1 tk őrölt pirospaprika
- 1 tk Só
- 1 tk őrölt fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Vágja húst kisebb darabokra, sózza és fűszerezze.
2. Lépés
Melegítse fel az olajat a serpenyőben, majd adjon hozzá aprított hagymát. Párolja addig, amíg meg nem puhul és aranybarnává nem válik.
3. Lépés
Adja hozzá a préselt fokhagymát és az őrölt paprikát, majd keverje össze.
4. Lépés
Adja hozzá a húst és pirítsa meg minden oldalról.
5. Lépés
Amikor a hús meg van sütve és egyedül párolódik egy ideig, adjunk hozzá zöldborsót és egy kis vizet. A húst zöldborsóval körülbelül 30 percig pároljuk.