HIRDETŐ

Forrás: from_my_point_of_view for Getty Images

Marhahús tekercsek

A marhahús tekercsek népszerű klasszikus étel a német konyhában. Ez a recept új szintre emeli ezt a klasszikust. Imádni fogja!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Rouladen

  • 6 Darabok Marhahús tekercsek Hozzáadott
  • 3 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 2 Teáskanál Hozzáadott
  • 2 Teáskanál bors Hozzáadott
  • 6 Lemezek bacon Hozzáadott
  • 3 közepes méret Hagymák Hozzáadott
  • 15 Darabok Befőtt uborka Hozzáadott

Szósz

  • 750 ml marhahúsleves Hozzáadott
  • 2 evőkanál paradicsompüré Hozzáadott
  • 2 Teáskanál Paprika Hozzáadott
  • 125 ml vörösbor Hozzáadott
  • 125 ml tejszín Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Készítse elő a marharoládokat. Mossa meg, majd törölje szárazra. Minden roládát kenjen be mustárral, és ízesítse sóval és borssal.

2. Lépés

Helyezzen egy szelet szalonnát minden roulade-ra. Vágja vékony karikákra a hagymát és csíkokra a savanyú uborkát. Ossza szét a hagymakarikákat és uborkacsíkokat a roulade-on.

3. Lépés

Tekerd fel a roulade-okat, és rögzítsd őket konyhai zsinórral vagy roulade-tűvel.

4. Lépés

Süsse meg a roulade-ot forró olajban egy fazékban minden oldalán. Vegye ki őket a fazékból és tegye őket félre.

5. Lépés

Ugyanabban a fazékban, pirítsa meg a maradék hagymát. Adj hozzá paradicsompürét és paprikát, majd oltja le mindent vörösborral és marhahúslével.

6. Lépés

Tegye vissza a rouladen-eket a fazékba és hagyja őket kb. 1,5 órán át főni.

7. Lépés

Vegye ki a rouladeneket a fazékból. Keverjen össze lisztet némi vízzel, és kösse össze a szószt azzal. Forralja fel újra, és keverje bele a tejszínt. Ízesítse a szószt sóval és borssal, és adja hozzá a vajat, amíg el nem olvad.

8. Lépés

Tegye vissza a roládokat a mártásba, és hagyja mindent újra gyorsan felforrni. Kész az ízletes marharoládok. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új