HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/l3b_g64qolp2olNammk5/5cd2d2fd35fc96db3ed7eedc896778.png)
Mustáros tejszínes csirkemell
A mustáros tejszínes csirkemell egy egyszerű és gyorsan elkészíthető étel, amely tökéletes fogás a családi ebédhez. Az ízletesebbé tételhez csirkemellet használjunk, de a recept más húsokkal is kipróbálható. A hagymával, fokhagymával és mustárral közösen a tejszín teszi igazán különlegessé ezt a fogást.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 2 Slice csirkemell
- 1 ks hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek Mustár
- 200 ml Tejszín
- 1 ek étolaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőbe tesszük az olajjal, ahol mindkét oldalát 5 percig sütjük.
2. Lépés
Ezután adjuk hozzá a finomra vágott hagymát és fokhagymát, majd további 5 percig pároljuk.
3. Lépés
Keverjük hozzá a mustárt, majd öntsük fel a tejszínnel. Hagyjuk a tűzön, amíg a szósz sűrűsödik. Ez körülbelül 10 perc.
4. Lépés
Távolítsuk el a tűzről és tálaljuk rizzsel vagy párolt zöldségekkel. Jó étvágyat!