HIRDETŐ
Forrás: pixelshot from Canva
Pudingkrém a tortához
Egy finom pudingos krém receptje tortához vagy desszertekhez.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 1 csomagolás Vanília pudingpor
- 500 ml Tej
- 200 g Cukor
- 250 g Vaj
- 1 kanál vanília kivonat
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Először is készítsük el a vaníliapudingot a csomagoláson található utasítás szerint, de csak 500 ml tejet használjunk. Ezáltal a puding erősebb vanília ízt kap, és sűrűbb lesz az állaga, ami ideális a torta mázához.
2. Lépés
Hagyjuk a pudingot kihűlni, közben a vajat és a cukrot habosra keverjük. Ez a lépés nagyon fontos, mert így a krém simább és krémesebb állagú lesz, ami tökéletesen tapad a tortához.
3. Lépés
Amikor a pudingos krém kihűlt, fokozatosan adjuk hozzá a vajas habhoz, folyamatosan kevergetve, hogy minden hozzávalót jól összekeverjünk. Végül adjuk hozzá a vaníliakivonatot.
4. Lépés
Hagyja a kész krémet legalább 2 órán át a hűtőben megdermedni, mielőtt a tortára kenne.