HIRDETŐ

Forrás: pixelshot from Canva

Pudingkrém a tortához

Egy finom pudingos krém receptje tortához vagy desszertekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 1 csomagolás Vanília pudingpor Hozzáadott
  • 500 ml Tej Hozzáadott
  • 200 g Cukor Hozzáadott
  • 250 g Vaj Hozzáadott
  • 1 kanál vanília kivonat Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is készítsük el a vaníliapudingot a csomagoláson található utasítás szerint, de csak 500 ml tejet használjunk. Ezáltal a puding erősebb vanília ízt kap, és sűrűbb lesz az állaga, ami ideális a torta mázához.

2. Lépés

Hagyjuk a pudingot kihűlni, közben a vajat és a cukrot habosra keverjük. Ez a lépés nagyon fontos, mert így a krém simább és krémesebb állagú lesz, ami tökéletesen tapad a tortához.

3. Lépés

Amikor a pudingos krém kihűlt, fokozatosan adjuk hozzá a vajas habhoz, folyamatosan kevergetve, hogy minden hozzávalót jól összekeverjünk. Végül adjuk hozzá a vaníliakivonatot.

4. Lépés

Hagyja a kész krémet legalább 2 órán át a hűtőben megdermedni, mielőtt a tortára kenne.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új