HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: PublicDomainPictures

Négysajtos pizza

Az olasz konyha egyik klasszikusa, a négysajtos pizza négyféle finom sajttal. Ropogós tésztája és az olvadt sajtok harmonikus egységet alkotnak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Tészta

  • 500 g pizza tészta Hozzáadott

Topping

  • 100 g mozzarella sajt Hozzáadott
  • 100 g Gorgonzola sajt Hozzáadott
  • 100 g parmezán sajt Hozzáadott
  • 100 g feta sajt Hozzáadott
  • 200 g pizza szósz Hozzáadott
  • 1 kés étel oregánó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A sütő előmelegítése 230 fokra.

2. Lépés

Tészta kirollázása pizza formára.

3. Lépés

A pizza szósz elsimítása a tésztán.

4. Lépés

A négy sajt elosztása a pizzán.

5. Lépés

Oregano szórása a tetejére.

6. Lépés

A pizza sütése a sütőben, amíg a sajt meg nem olvad és aranybarna nem lesz (kb. 15-20 perc).

7. Lépés

A sütőből való kivétel és a pizza szeletekre vágása.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új