HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: PublicDomainPictures

Négysajtos pizza

Az olasz konyha egyik klasszikusa, a négysajtos pizza négyféle finom sajttal. Ropogós tésztája és az olvadt sajtok harmonikus egységet alkotnak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Tészta

  • 500 g pizza tészta Hozzáadott

Topping

  • 100 g mozzarella sajt Hozzáadott
  • 100 g Gorgonzola sajt Hozzáadott
  • 100 g parmezán sajt Hozzáadott
  • 100 g feta sajt Hozzáadott
  • 200 g pizza szósz Hozzáadott
  • 1 kés étel oregánó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A sütő előmelegítése 230 fokra.

2. Lépés

Tészta kirollázása pizza formára.

3. Lépés

A pizza szósz elsimítása a tésztán.

4. Lépés

A négy sajt elosztása a pizzán.

5. Lépés

Oregano szórása a tetejére.

6. Lépés

A pizza sütése a sütőben, amíg a sajt meg nem olvad és aranybarna nem lesz (kb. 15-20 perc).

7. Lépés

A sütőből való kivétel és a pizza szeletekre vágása.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek