HIRDETŐ

Forrás: Alisa Korolevskaya from Getty Images

Padlizsánkrém pirítóshoz

Egészséges krém, amely nemcsak pirítóshoz, hanem bagettre is nagyszerűen illik.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db padlizsán Hozzáadott
  • 2 tk olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A padlizsánokat megmossuk, félbevágjuk és kikaparjuk. A padlizsán húsát kockákra vágjuk.

2. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apróra.

3. Lépés

Az olívaolajon aranybarnára pirítjuk a hagymát és a fokhagymát a serpenyőben.

4. Lépés

Hozzáadjuk a kockákra vágott padlizsánt, sózzuk, borsozzuk és pároljuk, amíg a padlizsán teljesen puha nem lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Desszert

1948 receptek