HIRDETŐ
Forrás: Alisa Korolevskaya from Getty Images
Padlizsánkrém pirítóshoz
Egészséges krém, amely nemcsak pirítóshoz, hanem bagettre is nagyszerűen illik.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 db padlizsán
- 2 tk olívaolaj
- 1 db The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 1 tk só
- 1 tk Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A padlizsánokat megmossuk, félbevágjuk és kikaparjuk. A padlizsán húsát kockákra vágjuk.
2. Lépés
Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apróra.
3. Lépés
Az olívaolajon aranybarnára pirítjuk a hagymát és a fokhagymát a serpenyőben.
4. Lépés
Hozzáadjuk a kockákra vágott padlizsánt, sózzuk, borsozzuk és pároljuk, amíg a padlizsán teljesen puha nem lesz.