HIRDETŐ

Forrás: Alisa Korolevskaya from Getty Images

Padlizsánkrém pirítóshoz

Egészséges krém, amely nemcsak pirítóshoz, hanem bagettre is nagyszerűen illik.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db padlizsán Hozzáadott
  • 2 tk olívaolaj Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 tk Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A padlizsánokat megmossuk, félbevágjuk és kikaparjuk. A padlizsán húsát kockákra vágjuk.

2. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágjuk apróra.

3. Lépés

Az olívaolajon aranybarnára pirítjuk a hagymát és a fokhagymát a serpenyőben.

4. Lépés

Hozzáadjuk a kockákra vágott padlizsánt, sózzuk, borsozzuk és pároljuk, amíg a padlizsán teljesen puha nem lesz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új