HIRDETŐ

Forrás: Oleksandr Prokopenko from Canva

Paradicsompüré

Ez a hűsítő püré néhány egyszerű hozzávalóból készül, és nyári ízével feldobja a konyháját. Tökéletes pirítóshoz, zöldségbotokhoz való mártogatósnak, vagy szendvicsfeltétként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 6 db Paradicsom Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 15 g friss bazsalikom Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 12 tk Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Készítse elő az alapanyagokat. A paradicsomot öblítse le vízzel és vágja kockákra. A hagymát és a fokhagymát hámozza meg és aprítsa fel.

2. Lépés

Melegítse fel az olívaolajat egy serpenyőben, adjon hozzá apróra vágott hagymát és fokhagymát. Párolja, amíg a hagyma üveges nem lesz.

3. Lépés

Adj hozzá aprított paradicsomot, sót és borsot. Főzzük közepes hőmérsékleten körülbelül 20 percig, amíg a paradicsomok szét nem esnek és a víz le nem csökken.

4. Lépés

Adjunk hozzá friss bazsalikomot és főzzük további 2 percig.

5. Lépés

Tegye a keveréket a turmixgépbe, és keverje simára. Felhívjuk figyelmét, hogy a gyors turmixgép felmelegítheti a keveréket, ezért legyen óvatos a fedél kinyitásánál.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új