HIRDETŐ

Forrás: freepik

Paradicsomsaláta

A paradicsomsaláta egy egyszerű, ízletes és nyárias étel, amely frissítő hideg fogás a friss paradicsom szezonban. Az ízeket növényi olaj, só, bors, ecet és friss petrezselyem adja a paradicsomnak, amely egy valóban nagyszerű nyári salátához vezet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 nagy érett paradicsom Hozzáadott
  • 1 kis fej hagyma Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 3 evőkanál növényi olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál ecet Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Kezdje azzal, hogy alaposan megmossa a paradicsomokat és a petrezselymet.

2. Lépés

A paradicsomokat szeletelje vékony szeletekre, a hagymát pedig aprítsa fel.

3. Lépés

Kezelje a petrezselymet vékonyan vágva, és adjon hozzá a salátához.

4. Lépés

Egy külön tálban keverje össze az olajat, ecetet, sót és borsot. Adjuk hozzá a paradicsomokhoz, hagymához és petrezselyemhez.

5. Lépés

Óvatosan keverje össze az összetevőket, hogy minden paradicsomszelet be legyen vonva a saját készítésű öntettel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új