HIRDETŐ
Forrás: freepik
Paradicsomsaláta
A paradicsomsaláta egy egyszerű, ízletes és nyárias étel, amely frissítő hideg fogás a friss paradicsom szezonban. Az ízeket növényi olaj, só, bors, ecet és friss petrezselyem adja a paradicsomnak, amely egy valóban nagyszerű nyári salátához vezet.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 nagy érett paradicsom
- 1 kis fej hagyma
- 1 csokor Petrezselyem
- 3 evőkanál növényi olaj
- 1 evőkanál ecet
- só és bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Kezdje azzal, hogy alaposan megmossa a paradicsomokat és a petrezselymet.
2. Lépés
A paradicsomokat szeletelje vékony szeletekre, a hagymát pedig aprítsa fel.
3. Lépés
Kezelje a petrezselymet vékonyan vágva, és adjon hozzá a salátához.
4. Lépés
Egy külön tálban keverje össze az olajat, ecetet, sót és borsot. Adjuk hozzá a paradicsomokhoz, hagymához és petrezselyemhez.
5. Lépés
Óvatosan keverje össze az összetevőket, hogy minden paradicsomszelet be legyen vonva a saját készítésű öntettel.