HIRDETŐ

Forrás: JulyProkopiv from Getty Images

Répatorta túrós krémmel

Ez a finom torta kiváló választás különböző ünnepekre vagy családi találkozóra. A répa és a túró kombinációja még a legigényesebb ínyenceket is meglepi.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Gyakran

  • 200 g őrölt dió Hozzáadott
  • 150 g Cukor Hozzáadott
  • 180 g Simliszt Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott
  • 200 g Reszelt sárgarépa Hozzáadott
  • 4 db Tojás Hozzáadott
  • 1 teáskanál Fahéj Hozzáadott
  • 50 ml Szöveg Hozzáadott

Krémet

  • 500 g Fordított szöveg mentése Hozzáadott
  • 200 g Eszkozok Hozzáadott
  • 150 g Porcukor Hozzáadott
  • 1 csomagolás Vaníliás cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Eszközök: keverjük össze a diót, a cukrot, a lisztet és a sütőport egy tálban.

2. Lépés

Adjunk hozzá reszelt répát, tojást, fahéjat és olajat. Mindent alaposan keverjünk össze.

3. Lépés

A tésztát tortaformába helyezzük és előmelegített 180°C-os sütőben sütjük körülbelül 45 percig.

4. Lépés

Krém: A vajat habosra verjük a por- és a vaníliás cukorral. Fokozatosan hozzáadjuk a túrót és minden együtt verjük simára.

5. Lépés

A kész és lehűlt tortát bevonjuk a krémmel és legalább 2 órát hagyjuk pihenni a hűtőben.

6. Lépés

A torta tálalása előtt ízlés szerint díszíthetjük például reszelt répával vagy dióval.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új