HIRDETŐ

Tabule saláta

A tabule egy frissítő saláta, amit petrezselyem, paradicsom, uborka és bulgur társításából készítenek. A saláta az egészséges ételek közé tartozik, amelynek kiemelkedő íze van.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csésze bulgur Hozzáadott
  • 2 Csésze forró víz Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 14 Csésze citromlé Hozzáadott
  • 12 Csésze koriander finomra vágva Hozzáadott
  • 12 Csésze petrezselyem finomra vágva Hozzáadott
  • 1 nagy uborka, kis kockákra vágva Hozzáadott
  • 2 Közepes paradicsom, kis kockákra vágva Hozzáadott
  • 12 lilahagyma finomra vágva Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

19 perc.
1. Lépés

A bulgurt öntsük egy tálba és öntsük rá a forró vizet. Keverjük jól össze és hagyjuk állni, amíg a víz beszívódik a bulgurba, körülbelül 10-15 percig.

2. Lépés

Közben vágjuk fel a zöldségeket és helyezzük őket egy nagy tálba.

3. Lépés

Ha a bulgur készen, adjuk hozzá az olívaolajat citromlevet, koriandert, petrezselymet, sót és borsot, majd keverjük össze.

4. Lépés

Adjuk hozzá a zöldségeket és keverjük össze. Ízlés szerintyünk hozzá még citromlevet, olívaolajat, sót és borsot.

5. Lépés

Tálaljuk friss korianderrel és petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új