HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Tarhonyaleves

Igazán kiadós leves a magyar konyha világából. Tökéletes a hideg hónapokban, amikor olyan ételre van szükség ami felmelegít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 30 g kockára vágott szalonna Hozzáadott
  • 100 g tarhonyatészta Hozzáadott
  • 1 Kanál édespaprika Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 1 paradicsom felkockázva Hozzáadott
  • 1 paprika felszeletelve Hozzáadott
  • 200 g burgonya Hozzáadott
  • 1 kanál vaj Hozzáadott
  • egy csokor petrezselyem Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Egy fazékban megpirítjuk a szalonnát.

2. Lépés

Hozzáadjuk a tarhonyát, jól összekeverjük és tovább pirítjuk a szalonnával.

3. Lépés

Ezután levesszük a tűzről, borsozzuk, felöntjük vízzel és visszatesszük főni.

4. Lépés

Adjuk hozzá a paradicsomot, a paprikát, fűszerezzük, majd szórjuk bele a felkockázott burgonyát is. Addig szükséges főzni amig minden megpuhul.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek