HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Tarhonyaleves

Igazán kiadós leves a magyar konyha világából. Tökéletes a hideg hónapokban, amikor olyan ételre van szükség ami felmelegít.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 30 g kockára vágott szalonna Hozzáadott
  • 100 g tarhonyatészta Hozzáadott
  • 1 Kanál édespaprika Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 1 paradicsom felkockázva Hozzáadott
  • 1 paprika felszeletelve Hozzáadott
  • 200 g burgonya Hozzáadott
  • 1 kanál vaj Hozzáadott
  • egy csokor petrezselyem Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Egy fazékban megpirítjuk a szalonnát.

2. Lépés

Hozzáadjuk a tarhonyát, jól összekeverjük és tovább pirítjuk a szalonnával.

3. Lépés

Ezután levesszük a tűzről, borsozzuk, felöntjük vízzel és visszatesszük főni.

4. Lépés

Adjuk hozzá a paradicsomot, a paprikát, fűszerezzük, majd szórjuk bele a felkockázott burgonyát is. Addig szükséges főzni amig minden megpuhul.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új