HIRDETŐ

Tavaszi káposztasaláta

A Tavaszi káposztasaláta remek csemege melyben friss zöldségek keverednek az édes-savanyú ízjegyekkel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 12 Szál sárgarépa Hozzáadott
  • 1 Közepes piros paprika Hozzáadott
  • 1 szájon vöröshagyma Hozzáadott
  • 112 evőkanál finom kristálycukor Hozzáadott
  • 2 evőkanál almalevet Hozzáadott
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 3 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A káposztát vékony csíkokra vágjuk, majd egy tálba tesszük.

2. Lépés

A répát és a paprikát szintén vékony csíkokra vágjuk, a vöröshagymát pedig apró darabokra. A zöldségeket hozzáadjuk a káposztához.

3. Lépés

Egy kis tálban összekeverjük a cukrot, az almalevet, a citromlevet és a sót, majd hozzáadjuk az olajat.

4. Lépés

A salátaöntetet a zöldségekhez öntjük, majd alaposan összekeverjük őket.

5. Lépés

A salátát legalább 30 percig hűtőben hagyjuk állni, hogy az ízek jól összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új