HIRDETŐ

Tejszínes tárkonyos sertésraguleves

A nagy kedvenc sertés verziója.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 30 dkg sertéscomb Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 kés étel bors Hozzáadott
  • 1 ek tárkony Hozzáadott
  • 4 ek napraforgó Hozzáadott
  • 1 tk citromlé Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 1 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 1 ks babérlevél Hozzáadott
  • 1 tk ételízestő Hozzáadott
  • 5 dkg csiperkegomba Hozzáadott
  • 1 kk Majoránna Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • 1 dl főzőtejszín Hozzáadott
  • 10 dkg zöldborsó Hozzáadott
  • 1 dl tejföl Hozzáadott
  • 1 ek finomliszt Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

95 perc.
1. Lépés

A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban. A felkarikázott zöldségeket a hagymára dobjuk, kevergetjük, és közben sózzuk, borsozzuk, majd a kockára vágott húst is hozzáadjuk.

2. Lépés

Kevergetjük, amíg a hús színe megváltozik, és akkor adjuk hozzá a szeletelt gombát és borsót.

3. Lépés

Ezután felöntjük vízzel, és felforraljuk. A húsleveskockát belemorzsoljuk, majd a friss tárkonyt, majoránnát és babért is. A húst puhulásig főzzük.

4. Lépés

A tejfölt, tejszínt, mustárt, citromlevet, lisztet összekeverjük, és behabarjuk a levest vele úgy, hogy a főzőléből kiveszünk, és a tejfölös keverékhez adjuk.

5. Lépés

Csomómentesre kikeverjük egy habverővel, és a leveshez adjuk apránként, folyamatos kevergetés mellett. Összeforraljuk a levest a habarással, és azon mód, forrón tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Gyors ételek

2152 receptek

Húsételek

1231 receptek

Hús

371 receptek

Desszert

1950 receptek

Saláták

275 receptek