HIRDETŐ

Tejszínes tárkonyos sertésraguleves

A nagy kedvenc sertés verziója.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 30 dkg sertéscomb Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • 1 kés étel bors Hozzáadott
  • 1 ek tárkony Hozzáadott
  • 4 ek napraforgó Hozzáadott
  • 1 tk citromlé Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 1 ks fehérrépa Hozzáadott
  • 1 ks babérlevél Hozzáadott
  • 1 tk ételízestő Hozzáadott
  • 5 dkg csiperkegomba Hozzáadott
  • 1 kk Majoránna Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • 1 dl főzőtejszín Hozzáadott
  • 10 dkg zöldborsó Hozzáadott
  • 1 dl tejföl Hozzáadott
  • 1 ek finomliszt Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

95 perc.
1. Lépés

A hagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk egy fazékban. A felkarikázott zöldségeket a hagymára dobjuk, kevergetjük, és közben sózzuk, borsozzuk, majd a kockára vágott húst is hozzáadjuk.

2. Lépés

Kevergetjük, amíg a hús színe megváltozik, és akkor adjuk hozzá a szeletelt gombát és borsót.

3. Lépés

Ezután felöntjük vízzel, és felforraljuk. A húsleveskockát belemorzsoljuk, majd a friss tárkonyt, majoránnát és babért is. A húst puhulásig főzzük.

4. Lépés

A tejfölt, tejszínt, mustárt, citromlevet, lisztet összekeverjük, és behabarjuk a levest vele úgy, hogy a főzőléből kiveszünk, és a tejfölös keverékhez adjuk.

5. Lépés

Csomómentesre kikeverjük egy habverővel, és a leveshez adjuk apránként, folyamatos kevergetés mellett. Összeforraljuk a levest a habarással, és azon mód, forrón tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új