HIRDETŐ
Forrás: Mykola Lunov from Canva
Töltött sós palacsinta
Ezek a finom és laktató töltött sós palacsinták tökéletes választás gyors ebédre vagy vacsorára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Palacsinta
- 200 g sima liszt speciális
- 2 db Tojás
- 500 ml tej
- Só
Töltelék
- 300 g sonka
- 1 db The Onion
- 100 g kemény sajt
- 2 EK olaj
- só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Keverjük össze a lisztet, tojást, tejet és a sót. Készítsünk palacsinta tésztát.
2. Lépés
Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben, és mindkét oldalán aranybarnára süssük a palacsintákat.
3. Lépés
A sonkát felvágjuk és aranybarnára sütjük a serpenyőben.
4. Lépés
Az hagymát felaprítjuk és hozzáadjuk a húshoz. Egy ideig pároljuk, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot, a sót és a borsot.
5. Lépés
Minden palacsintára rakjuk a tölteléket, becsomagoljuk és felszolgáljuk.