HIRDETŐ

Forrás: Mykola Lunov from Canva

Töltött sós palacsinta

Ezek a finom és laktató töltött sós palacsinták tökéletes választás gyors ebédre vagy vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Palacsinta

  • 200 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 2 db Tojás Hozzáadott
  • 500 ml tej Hozzáadott
  • Hozzáadott

Töltelék

  • 300 g sonka Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 100 g kemény sajt Hozzáadott
  • 2 EK olaj Hozzáadott
  • só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Keverjük össze a lisztet, tojást, tejet és a sót. Készítsünk palacsinta tésztát.

2. Lépés

Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben, és mindkét oldalán aranybarnára süssük a palacsintákat.

3. Lépés

A sonkát felvágjuk és aranybarnára sütjük a serpenyőben.

4. Lépés

Az hagymát felaprítjuk és hozzáadjuk a húshoz. Egy ideig pároljuk, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot, a sót és a borsot.

5. Lépés

Minden palacsintára rakjuk a tölteléket, becsomagoljuk és felszolgáljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új