HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Végső kávé ízesítésű vajcukormáz

Miért ne emelné tortáit és süteményeit a következő szintre ezzel a krémes, ízletes kávévajas mázzal? Ez a vaj, porcukor és eszpresszópor tökéletes keveréke, amely finom és gazdag kávéízzel gazdagítja a sütemények ízét. Ráadásul könnyen elkészíthető, így ha szereted a kávét és a süteményeket, ez a mázrecept csak neked való!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
9
  • 12 csésze Sótlan vaj, lágyítva Hozzáadott
  • 1 teáskanál Instant eszpresszópor Hozzáadott
  • 112 EL Tej Hozzáadott
  • 1 teáskanál vanília kivonat Hozzáadott
  • 3 csészék Porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Egy nagy tálban verjük simára és krémesre a vajat.

2. Lépés

Egy kis tálban oldja fel az eszpresszóport egy evőkanál tejben.

3. Lépés

Öntse a feloldott eszpresszót a vajjal együtt a nagy tálba, és adja hozzá a vaníliakivonatot.

4. Lépés

Lassú sebességgel kezdjük és fokozatosan növeljük a sebességet, és addig verjük, amíg jól be nem keveredik.

5. Lépés

Kezdje el hozzáadni a porcukrot, egyszerre 1 csészével, és folytassa a verést. Minden csésze után ellenőrizze az állagot és az ízt.

6. Lépés

Ha sűrűbb mázra van szükséged, adj hozzá még porcukrot. Ha hígabb cukormázat szeretne, adjon hozzá egy kis plusz tejet.

7. Lépés

Amint az összes cukrot belekeverte, és elérte a kívánt állagot és ízt, a cukormáz készen áll a felhasználásra.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új