HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/GrnV91m_pzhd1_aEw-lO/fb5147f1d38885a686d8de0712af5a.jpeg)
Forrás: Mykola Lunov from Canva
Almafürt csirke sütve
Hagyományos csirke recept, amely gyengéd almás töltelékkel van megtöltve.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Eszközök
- 1 darab Kollégium
- 1 teáskanál Só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
Tartalom
- 3 Darabok Almák
- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál Fahéj
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra.
2. Lépés
Mossuk meg, szárítsuk meg és dörzsöljük be sóval és fűszerekkel.
3. Lépés
Hámozza meg az almákat, távolítsa el a magházat és vágja apró darabokra. Adj hozzá cukrot és fahéjat, majd keverje össze.
4. Lépés
Töltsd meg az almás keverékkel.
5. Lépés
Tegye a csirkét a sütőbe, és süssön körülbelül 2 órán át, vagy amíg a csirke meg nem puhul.