HIRDETŐ
Almás répatorta

Almás répatorta

Egy egészségesebb sütemény receptje, amit nyugodt szívvel fogyaszthatsz a kávéd mellé. Nagyon finom és tápláló, reggelire is kiváló.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12

Gyakran

  • 1 db alma Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 100 g Cukormentes almás táplálék Hozzáadott
  • 70 g Kevert zabpehely Hozzáadott
  • 30 g Zabpehely Hozzáadott
  • 30 g Fehérje Hozzáadott
  • 50 g darált dió Hozzáadott
  • 2 db Tojás Hozzáadott
  • 1 tk sütőpor Hozzáadott
  • 1 tk Tea Soda bikarbónák Hozzáadott
  • 50 g cukor/méz Hozzáadott
  • 100 ml Tej Hozzáadott

Kréma

  • 12 csomagolás Vaníliapuding Hozzáadott
  • 250 ml Tej Hozzáadott
  • 100 g Finom túró Hozzáadott
  • 15 g Vaníliás fehérje Hozzáadott
  • 2 tk Fahéj Hozzáadott
  • vanília Ízesítő csepp Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Az almát és a répát finomra reszeljük.

2. Lépés

Hozzáadjuk a tojássárgáját, táplálékot, mézet és tejet, majd elkeverjük. Ezt követően hozzáadjuk a száraz hozzávalókat és összekeverjük.

3. Lépés

A fehérjékből kemény habot verünk, és hozzákeverjük a kész keverékhez.

4. Lépés

Az elegyet egy kerek formába öntjük (26 cm átmérőjű), sütőpapírral bélelt, és 180 fokon süsse kb. 30 percig.

5. Lépés

A vanília pudingot 250ml tejjel főzzük, együtt a flavdrops-szal és egy teáskanál fahéjjal. Egy tálban keverjük össze a túrót a fehérjével és a fahéjjal. A túrós keveréket hozzáadjuk a pudinghoz.

6. Lépés

Az elkészült puding krémet a megsült és lehűlt tésztára kenjük.

7. Lépés

Még mandulavajat is használtam a tetején.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új