HIRDETŐ

Húsos szendvicskrém pirítósra

A finom és illatos húsos szendvicskrém ideális reggelire vagy gyors ebédre. Könnyű elkészíteni, és biztosan örömet okoz a hús szerelmeseinek ízlelőbimbóinak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Húskrém

  • 500 g Hús (marha vagy sertés) Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK Mustár Hozzáadott
  • 100 g Eszkozok Hozzáadott
  • 2 EK Húsleves Hozzáadott
  • 1 tk Szerszámok Hozzáadott
  • 1 tk Fekete bors Hozzáadott

Pirítós

  • 8 db Kenyer szeletek Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

A húst sós vízben főzzük kb. 30 percig.

2. Lépés

Hámozza meg és vágja apró darabokra a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Olvassza fel a vajat a serpenyőben, és adjon hozzá aprított hagymát és fokhagymát. Pirítsa, amíg az hagyma aranysárgává nem válik.

4. Lépés

Ezután adjon hozzá húst, mustárt, húslevest, sót és feketeborsot. Keverje össze és főzzön mérsékelt tűzön 15 percig.

5. Lépés

Ez idő elteltével távolítsa el a serpenyőt a tűzről és hagyja a keveréket kissé lehűlni. Majd helyezze a keveréket a turmixgépbe és keverje, amíg sima krémet nem kap.

6. Lépés

Közben készítse elő a pirítósokat. Mindkét oldalát csepegtesse meg olívaolajjal a kenyér szeleteket és piritssa meg aranybarnára 200°C-ra előmelegített sütőben.

7. Lépés

Végül kenje meg a kész húskrémet a pirítósra és szolgálja fel. A pirítós húskrém kész. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új