HIRDETŐ
Borjú kukoricával
Kiegészítésként tarhonyát használtam.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 100 g Borjúhús
- póréhagyma
- 1 Kanál Kukorica
- 1⁄2 evőkanál búzadara
- őrölt fekete bors
- zúzott kömény
- darált Oregánó fűszernövény
- Petrezselyem szár
- Kakukkfű
- olívaolaj
- 30 g Tészta
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
A tarhonyát vagy rizst elkészítjük a csomagoláson található utasítások alapján. Nyugodtan választhat főtt krumplit vagy tésztát is.
2. Lépés
Olajon pároljuk a póréhagymát. Adjuk hozzá a kisebb darabokra vágott húst.
3. Lépés
Pihentetjük egy ideig, megszórjuk fűszerrel és felöntjük vízzel.
4. Lépés
Addig öntjük a vizet, amíg a hús meg nem puhul.
5. Lépés
Adjunk hozzá konzervkukoricát (többször átöblítve használtam).
6. Lépés
Keverjük össze és sűrítés gyanánt adjunk hozzá grízt, keverjük össze és hagyjuk felforrni.
7. Lépés
Ízlés szerint fűszerezzük, és félretesszük.
8. Lépés
Jó étvágyat!