HIRDETŐ

Borjú kukoricával

Kiegészítésként tarhonyát használtam.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 100 g Borjúhús Hozzáadott
  • póréhagyma Hozzáadott
  • 1 Kanál Kukorica Hozzáadott
  • 12 evőkanál búzadara Hozzáadott
  • őrölt fekete bors Hozzáadott
  • zúzott kömény Hozzáadott
  • darált Oregánó fűszernövény Hozzáadott
  • Petrezselyem szár Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • 30 g Tészta Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A tarhonyát vagy rizst elkészítjük a csomagoláson található utasítások alapján. Nyugodtan választhat főtt krumplit vagy tésztát is.

2. Lépés

Olajon pároljuk a póréhagymát. Adjuk hozzá a kisebb darabokra vágott húst.

3. Lépés

Pihentetjük egy ideig, megszórjuk fűszerrel és felöntjük vízzel.

4. Lépés

Addig öntjük a vizet, amíg a hús meg nem puhul.

5. Lépés

Adjunk hozzá konzervkukoricát (többször átöblítve használtam).

6. Lépés

Keverjük össze és sűrítés gyanánt adjunk hozzá grízt, keverjük össze és hagyjuk felforrni.

7. Lépés

Ízlés szerint fűszerezzük, és félretesszük.

8. Lépés

Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új