HIRDETŐ
Forrás: FB: Homemade food
Burgonyaleves galuskával
Ízletes és gyors burgonyaleves zöldséggel és galuskával.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
Leves
- 4 db krumpli
- 2 db sárgarépa
- 1 db karalábé
- 1 db Petrezselyem
- 1 teáskanál Só
- 1 teáskanál Fekete bors
Nokedli
- 1 bögre önserkentő liszt
- 1 db tojás
- Só
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Mossa meg és tisztítsa meg a zöldségeket, majd vágja őket kis kockákra.
2. Lépés
Tegye a zöldségeket az edénybe, adjon hozzá 1,5 liter vizet, sót és borsot, majd hagyja főni.
3. Lépés
Közben készítsen galuskát. Egy tálban keverje össze a lisztet, tojást és sót. Formázzon kis galuskákat, és tegye őket a forró levesbe.
4. Lépés
Hagyja a levest főni még 10 - 15 percig, amíg a galuska kész nem lesz.
5. Lépés
A levest melegen szolgálja fel.