HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Cékla és káposzta saláta

Ez a céklás-káposztás saláta az egyik kedvenc receptem, amelyet különösen szeretek az egyszerűsége és az íze miatt. A cékla édes, földes ízének és a fanyar káposztának a kombinációja nem csak a szemnek nyújt kellemes kontrasztot, hanem ízletes ellentétet is, amely felfrissíti az ízlelőbimbókat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 darab Közepes méretű cékla Hozzáadott
  • 12 Fejek Vöröskáposzta Hozzáadott
  • 3 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 1 darab Citromlé Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • Maréknyi dió (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Kezdjük a cékla és a káposzta alapos megmosásával.

2. Lépés

A káposztát hasonlóképpen lereszeljük vagy vékony csíkokra vágjuk.

3. Lépés

Ezután tegye a reszelt céklát és a káposztát egy tálba, és adjon hozzá olívaolajat, citromlevet, sót és borsot.

4. Lépés

Alaposan keverje össze az egészet, és hagyja állni körülbelül 10 percig, hogy az ízek összeérjenek.

5. Lépés

Tálalás előtt megszórhatja a salátát dióval az extra ropogás és táplálkozás érdekében, amit én is kipróbáltam, és nagyon értékelem.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek