HIRDETŐ

Céklasaláta télire

A céklasaláta télire egy klasszikus magyar télálló előétel, melyben az édescékla, az ecetes savas íz és a frissítő dill lenyűgöző kombinációjában bárki megtalálhatja a kedvére való ízeket. Tökéletes kiegészítője a hidegtálaknak és a főételeknek egyaránt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8
  • 1 kg cékla Hozzáadott
  • 2 evőkanál nádcukor Hozzáadott
  • 3 evőkanál világos borecet Hozzáadott
  • 1 csokor friss dill Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Mossuk meg a céklákat, és főzzük meg őket héjastól, amíg megpuhulnak.

2. Lépés

Ha kihűltek, hámozzuk le a héjukat, és vágjuk őket vékony szeletekké.

3. Lépés

Adagoljuk hozzá a nádcukrot, a borecetet, a finomra vágott dillt, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd keverjük össze alaposan.

4. Lépés

Hagyjuk a hűtőben néhány órán át, hogy az ízek összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek