HIRDETŐ
Cheesecake gyümölcsös öntettel

Cheesecake gyümölcsös öntettel

Azok számára, akik jobban szeretik a friss gyümölcsös desszerteket, van itt egy cheesecake gyümölcsös öntettel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
16

Alap

  • 150 g kekszek Hozzáadott
  • 80 g vaj Hozzáadott

Krém

  • 500 g túró finom Hozzáadott
  • 350 g mascarpone Hozzáadott
  • 250 g tejföl Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 70 g porcukor Hozzáadott
  • 1 csomagolás vanília cukor Hozzáadott
  • őrölt vanília Hozzáadott
  • 2 EK Vanília pudingpor Hozzáadott

Mártás

  • 250 g Fagyasztott gyümölcs volt nekem erdei keverék cseresznyével Hozzáadott
  • 12 Csomag Arany kobak (por) Hozzáadott
  • 50 ml víz Hozzáadott
  • 1 csomagolás vanília cukor Hozzáadott
  • 1 evőkanál Méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

70 perc.
1. Lépés

A kekszet összekeverjük. Hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat és újra összekeverjük. Egy kerek, sütőpapírral bélelt formába (24cm) öntjük és lenyomjuk az aljára. 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 7-10 percre.

2. Lépés

Röviden felverjük a túrót, a mascarpone-t és a tejszínt. Fokozatosan hozzáadjuk a tojásokat, a pudingport és a cukrot, majd mindent összekeverünk, hogy az összes hozzávaló összeérjen. A krémet a elősütött tésztára öntjük, és 155 fokon körülbelül egy órán át sütjük. A cheesecake sütésekor tepsit vizet teszek a sütő aljára. A sütés befejezése után hagyjuk a cheesecake hűlni a résnyire nyitott sütőben legalább egy fél órán keresztül, csak ezután vesszük ki a sütőből.

3. Lépés

Főzzük meg a gyümölcsöt édesítőszerrel. Ezután pürésítsük. Az Aranykalászt keverjük el vízben és adjuk hozzá a gyümölcspüréhez. Állandó keverés közben főzzük sűrűsödésig.

4. Lépés

Az elkészült mázat egyenletesen eloszlatjuk a kihűlt sajttortán. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek