HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Csirkeleves gnocchival és zöldborsóval

Ez a lenyűgöző leves minden pillanatát megéri. A csirke ízletes alapot ad a leveshez, míg a gnocchi és a zöldborsó teszi igazán különlegessé. Tökéletes választás egy hideg téli napon, vagy egy könnyű vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

A leveshez

  • 1 ks egész csirke Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 2 ks répa Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ks petrezselyemgyökér Hozzáadott
  • 112 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott

A gnocchihoz és a zöldborsóhoz

  • 500 g gnocchi Hozzáadott
  • 200 g zöldborsó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tegye a csirkét egy nagy fazékba, öntse fel vízzel. Adj hozzá sót, borsot, hagymát, fokhagymát, répát és petrezselyemgyökeret. Forralja fel a levest, majd főzze kis lángon 30 percig.

2. Lépés

Amíg a leves fő, készítsd el a gnocchit a csomagoláson található utasítások szerint.

3. Lépés

Amikor a csirke megpuhult, vegye ki a fazékból, és hagyja hűlni. Amint elegendően lehűlt ahhoz, hogy hozzányúlhassunk, szedjük szét a húst a csontokról.

4. Lépés

Tegye a csirkehúst, a gnocchit és a zöldborsót a levesbe, és főzze még 15 percig.

5. Lépés

Tálaláskor ízlés szerint szórjon friss petrezselymet a levesre. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák