HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie je radosť.

Csirkeleves gnocchival és zöldborsóval

Ez a lenyűgöző leves minden pillanatát megéri. A csirke ízletes alapot ad a leveshez, míg a gnocchi és a zöldborsó teszi igazán különlegessé. Tökéletes választás egy hideg téli napon, vagy egy könnyű vacsorára.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

A leveshez

  • 1 ks egész csirke Hozzáadott
  • 2 l víz Hozzáadott
  • 2 ks répa Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ks petrezselyemgyökér Hozzáadott
  • 112 tk Hozzáadott
  • 1 tk őrölt fekete bors Hozzáadott

A gnocchihoz és a zöldborsóhoz

  • 500 g gnocchi Hozzáadott
  • 200 g zöldborsó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tegye a csirkét egy nagy fazékba, öntse fel vízzel. Adj hozzá sót, borsot, hagymát, fokhagymát, répát és petrezselyemgyökeret. Forralja fel a levest, majd főzze kis lángon 30 percig.

2. Lépés

Amíg a leves fő, készítsd el a gnocchit a csomagoláson található utasítások szerint.

3. Lépés

Amikor a csirke megpuhult, vegye ki a fazékból, és hagyja hűlni. Amint elegendően lehűlt ahhoz, hogy hozzányúlhassunk, szedjük szét a húst a csontokról.

4. Lépés

Tegye a csirkehúst, a gnocchit és a zöldborsót a levesbe, és főzze még 15 percig.

5. Lépés

Tálaláskor ízlés szerint szórjon friss petrezselymet a levesre. Jó étvágyat!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek