HIRDETŐ
Forrás: bhofack2 from Getty Images
Csokis Eper
Frisson hideg csokoládéval bevont eper, ami a tökéletes finomság a nyári napsütésben. Egyszerű és gyorsan készíthető desszert, ami garantáltan elnyeri a vendégek tetszését.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 20 darab Eper
- 200 g étcsokoládé
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Készítsd elő az epret. Mossd meg, és hagyd, hogy megszáradjon.
2. Lépés
A csokoládét tedd egy edénybe, és olvaszd meg vízfürdőben. Közben kevergesd, hogy egyenletesen olvadjon.
3. Lépés
Az epret fogd meg a száránál, és mártsd bele az olvasztott csokoládéba. Majd tedd őket egy tálcára, amit előzőleg kibéleltél sütőpapírral.
4. Lépés
Amikor minden epret belemártottál a csokoládéba, tedd a tálcát a hűtőbe, és hagyd ott, amíg a csokoládé megdermed.
5. Lépés
Tálald hidegen, és élvezd ezt a frissítő, finom desszertet!