HIRDETŐ

Forrás: bhofack2 from Getty Images

Csokis Eper

Frisson hideg csokoládéval bevont eper, ami a tökéletes finomság a nyári napsütésben. Egyszerű és gyorsan készíthető desszert, ami garantáltan elnyeri a vendégek tetszését.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 20 darab Eper Hozzáadott
  • 200 g étcsokoládé Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Készítsd elő az epret. Mossd meg, és hagyd, hogy megszáradjon.

2. Lépés

A csokoládét tedd egy edénybe, és olvaszd meg vízfürdőben. Közben kevergesd, hogy egyenletesen olvadjon.

3. Lépés

Az epret fogd meg a száránál, és mártsd bele az olvasztott csokoládéba. Majd tedd őket egy tálcára, amit előzőleg kibéleltél sütőpapírral.

4. Lépés

Amikor minden epret belemártottál a csokoládéba, tedd a tálcát a hűtőbe, és hagyd ott, amíg a csokoládé megdermed.

5. Lépés

Tálald hidegen, és élvezd ezt a frissítő, finom desszertet!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új