HIRDETŐ

Forrás: Sonda Stefan's Images from Canva

Csokoládé kakaós máz

A legjobb kakaós csokoládémáz. Csodálatosan sokoldalúan felhasználható - tökéletesen alkalmas batyukhoz, tekercsekhez vagy muffinokhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 200 g Búzadara cukor Hozzáadott
  • 50 g Kakaó Hozzáadott
  • 125 ml Vizek Hozzáadott
  • 125 g Vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Egy lábosban keverjük össze a cukrot és a kakaót, a többi hozzávaló hozzáadása előtt alaposan keverjük össze, hogy elkerüljük a csomósodást.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a vizet, és alacsony lángon, állandóan kevergetve főzzük. Fontos, hogy a máz nagyon lassan főjön, különben megéghet.

3. Lépés

Főzzük körülbelül 5 percig, amíg a cukor feloldódik.

4. Lépés

Ezután vegyük le a lábast a tűzről, és keverjük bele a vajat, amely nagyszerű lágyítószerként működik, és szép fényessé teszi a mázat.

5. Lépés

Hagyjuk, hogy a vaj és a kakaó összeérjen, és máris kész a máz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új