HIRDETŐ

Forrás: Sonda Stefan's Images from Canva

Csokoládé kakaós máz

A legjobb kakaós csokoládémáz. Csodálatosan sokoldalúan felhasználható - tökéletesen alkalmas batyukhoz, tekercsekhez vagy muffinokhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 200 g Búzadara cukor Hozzáadott
  • 50 g Kakaó Hozzáadott
  • 125 ml Vizek Hozzáadott
  • 125 g Vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Egy lábosban keverjük össze a cukrot és a kakaót, a többi hozzávaló hozzáadása előtt alaposan keverjük össze, hogy elkerüljük a csomósodást.

2. Lépés

Ezután adjuk hozzá a vizet, és alacsony lángon, állandóan kevergetve főzzük. Fontos, hogy a máz nagyon lassan főjön, különben megéghet.

3. Lépés

Főzzük körülbelül 5 percig, amíg a cukor feloldódik.

4. Lépés

Ezután vegyük le a lábast a tűzről, és keverjük bele a vajat, amely nagyszerű lágyítószerként működik, és szép fényessé teszi a mázat.

5. Lépés

Hagyjuk, hogy a vaj és a kakaó összeérjen, és máris kész a máz.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek