HIRDETŐ

Forrás: Anna Subbotina from Canva

Csokoládé töltelék mascarponéval

A mascarponés csokoládétöltelék az egyik kedvencem. Hihetetlenül gyorsan és egyszerűen elkészíthető, mégis a végeredmény egészen elképesztő.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 250 g mascarpone Hozzáadott
  • 50 g porcukor Hozzáadott
  • 1 kanál vanília kivonat Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy apróra vágunk egy kis forró csokoládét, és gőzfürdőbe tesszük. Fontos, hogy a csokoládét ne közvetlenül a lángon olvaszd meg, mert elveszítheti az ízét. Amikor a csokoládé teljesen felolvadt, tegyük félre, és hagyjuk kissé kihűlni.

2. Lépés

Közben tegye a mascarponét, a porcukrot és a vaníliakivonatot egy tálba, és keverje össze az egészet. Amikor a csokoládé már eléggé kihűlt (melegnek kell lennie, de nem forrónak), adjuk hozzá a mascarponés keverékhez, és keverjük addig, amíg az összes hozzávaló összeáll, és sima krémet alkot.

3. Lépés

Ez a mascarponés csokoládétöltelék tökéletes sütemények és kekszek töltésére vagy önálló desszertkrémként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új