HIRDETŐ

Forrás: Anna Subbotina from Canva

Csokoládé töltelék mascarponéval

A mascarponés csokoládétöltelék az egyik kedvencem. Hihetetlenül gyorsan és egyszerűen elkészíthető, mégis a végeredmény egészen elképesztő.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g étcsokoládé Hozzáadott
  • 250 g mascarpone Hozzáadott
  • 50 g porcukor Hozzáadott
  • 1 kanál vanília kivonat Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Kezdjük azzal, hogy apróra vágunk egy kis forró csokoládét, és gőzfürdőbe tesszük. Fontos, hogy a csokoládét ne közvetlenül a lángon olvaszd meg, mert elveszítheti az ízét. Amikor a csokoládé teljesen felolvadt, tegyük félre, és hagyjuk kissé kihűlni.

2. Lépés

Közben tegye a mascarponét, a porcukrot és a vaníliakivonatot egy tálba, és keverje össze az egészet. Amikor a csokoládé már eléggé kihűlt (melegnek kell lennie, de nem forrónak), adjuk hozzá a mascarponés keverékhez, és keverjük addig, amíg az összes hozzávaló összeáll, és sima krémet alkot.

3. Lépés

Ez a mascarponés csokoládétöltelék tökéletes sütemények és kekszek töltésére vagy önálló desszertkrémként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek