HIRDETŐ
Forrás: Miuda_21 from Getty Images
Csokoládé tükör máz
Ez a csokoládé tükör mázhoz készült egyszerű recept a tökéletes módja annak, hogy süteményeink profi kinézetet kapjanak.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
- 200 g Sötét csokoládé
- 200 ml Tejszínhab
- 2 db Zselatin lapok
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Áztassa a zselatint hideg vízben legalább 10 percig.
2. Lépés
Olvassza fel a csokoládét a tejszínnel gőz felett.
3. Lépés
Amikor a csokoládé teljesen felolvadt, préselje ki a felesleges vizet a zselatinból, és adja hozzá a csokoládéhoz.
4. Lépés
Használja a habverőt, és alaposan keverje össze, amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik.
5. Lépés
Hagyja a kész mázat kissé lehűlni, majd használhatja torták és sütemények dekorálására.