HIRDETŐ

Forrás: Miuda_21 from Getty Images

Csokoládé tükör máz

Ez a csokoládé tükör mázhoz készült egyszerű recept a tökéletes módja annak, hogy süteményeink profi kinézetet kapjanak.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 200 g Sötét csokoládé Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • 2 db Zselatin lapok Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Áztassa a zselatint hideg vízben legalább 10 percig.

2. Lépés

Olvassza fel a csokoládét a tejszínnel gőz felett.

3. Lépés

Amikor a csokoládé teljesen felolvadt, préselje ki a felesleges vizet a zselatinból, és adja hozzá a csokoládéhoz.

4. Lépés

Használja a habverőt, és alaposan keverje össze, amíg a zselatin teljesen fel nem oldódik.

5. Lépés

Hagyja a kész mázat kissé lehűlni, majd használhatja torták és sütemények dekorálására.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új