HIRDETŐ

Cukkinis tatar

Szereted a tatárt? Már kóstoltad a hús nélküli verziót? Csak néhány összetevő, finom pirítós mellé, és kész a tökéletes cukkinis tatar.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 cukkini Hozzáadott
  • 3 fokhagyma Hozzáadott
  • 1 vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 tk Dijoni mustár Hozzáadott
  • 12 tk Hozzáadott
  • 1 EK Szójaszósz Hozzáadott
  • 2 EK ketchup Hozzáadott
  • 1 EK őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 EK őrölt édes paprika Hozzáadott
  • 1 tk Metélőhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Durvára reszelve a cukkinit, sózzuk meg és hagyjuk 10 percig állni.

2. Lépés

A cukkinit összesajtoljuk és kinyomkodjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges víztől.

3. Lépés

Egy serpenyőben hevítsük fel egy kis olajat, amelyen apróra vágott hagymát pirítunk.

4. Lépés

Adjunk hozzá őrölt édes paprikát és pár percig pirítsuk.

5. Lépés

A cukkinit a mustárral, ketchuppal és szójaszósszal együtt a serpenyőbe teszünk, és időnként kevergetve főzzük 7-8 percig.

6. Lépés

Végül hozzáadjuk a préselt fokhagymát, fűszerezzük ízlés szerint sózzuk, és hagyjuk főzni még 2-3 percig.

7. Lépés

Az elkészült cukkini tartárt pirított teljes kiőrlésű kenyérrel szervírozzuk, snidlinggel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új