HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CqHLY2NQgvWaqNCTP4ot/0ee4d619e30e03153b72f510ed0498.jpeg)
Forrás: Volosina from Getty Images
Diós krém tortához
Egyszerű és finom diós krém, ami tökéletes kiegészítője lesz bármely tortának. Ez a krém nagyon variálható, és az ízprofilját különböző diófélékkel lehet megváltoztatni.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 250 g darált diófélék
- 200 g vaj
- 100 g cukor
- 5 Kanálok rum
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Egy serpenyőben közepes lángon melegítsük fel a vajat.
2. Lépés
Adj hozzá cukrot és darált diót. Keverd, amíg a cukor fel nem oldódik.
3. Lépés
Vegye le a tűzről és keverje bele a rumot.
4. Lépés
Hagyja a krémet lehűlni, majd töltheti bele a tortába.