HIRDETŐ
Ecetes uborkasaláta
Ez a friss és egészséges saláta tökéletes kiegészítése bármilyen ételnek. Az ecetsav és citromsav jótékony hatással van az emésztésre, így segít az emésztési probléma megelőzésében és csökkésében.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- közepes uborka
- 1 kis fej lilahagyma
- 1⁄4 csészeér ecet
- 3 evőkanál cukor
- 1 teáanál só
- 1⁄4 teáskanál őrölt fekete b
- 1⁄4 Csésze apróra vágott friss petrezselyem- evőkanál olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Az uborkákat héjukkal együtt vékonyan szeleteld fel.
2. Lépés
A lilahagymát is vágd véonyra.
3. Lépés
Egy tálban keverd össze az ecetet, a cukrot, a sót és a borsot.
4. Lépés
Add hozzá az uborkát és a lilahagymát, majd jól keverd össze.
5. Lépés
Add hozzá a petrezselymet és az olívaolajat, majd keverd össze.
6. Lépés
Hagyd állni legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek, majd keverd össze újra és tálald.