HIRDETŐ

Ecetes uborkasaláta

Ez a friss és egészséges saláta tökéletes kiegészítése bármilyen ételnek. Az ecetsav és citromsav jótékony hatással van az emésztésre, így segít az emésztési probléma megelőzésében és csökkésében.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • közepes uborka Hozzáadott
  • 1 kis fej lilahagyma Hozzáadott
  • 14 csészeér ecet Hozzáadott
  • 3 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 1 teáanál Hozzáadott
  • 14 teáskanál őrölt fekete b Hozzáadott
  • 14 Csésze apróra vágott friss petrezselyem- evőkanál olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Az uborkákat héjukkal együtt vékonyan szeleteld fel.

2. Lépés

A lilahagymát is vágd véonyra.

3. Lépés

Egy tálban keverd össze az ecetet, a cukrot, a sót és a borsot.

4. Lépés

Add hozzá az uborkát és a lilahagymát, majd jól keverd össze.

5. Lépés

Add hozzá a petrezselymet és az olívaolajat, majd keverd össze.

6. Lépés

Hagyd állni legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek, majd keverd össze újra és tálald.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új