Forrás: Freepik
Egyszerű házi gyümölcs Punch recept
Ez a mókás és egyszerű ital mindig nagy közönségsiker!
Hozzávalók
- 2 csészék Narancslé
- 2 csészék Almalé
- 1 csésze ananászlé
- 1 csésze Szőlőlé
- 1 csésze Friss eper, felszeletelve
- 1 Narancs, vékonyan felszeletelve
- 1 Lime, vékonyan felszeletelve
- 1 l Gyömbérsör
- jégkockák
- Menta ágacskák, a díszítéshez
Eljárás
Kezdje azzal, hogy fog egy nagy puncsos tálat vagy kancsót. Úgy gondolom, hogy egy üvegből készült tálban a puncs különböző színei igazán átragyognak, ami még inkább ünnepi hangulatot kölcsönöz.
Keverje össze a narancslevet, az almalevet, az ananászlevet és a szőlőlét egy tálban. Ha lehet, próbáljon meg frissen facsart gyümölcsleveket használni, ezek határozottan észrevehető különbséget tesznek a puncs ízprofiljában.
Adja hozzá a felszeletelt epret, a narancsot és a lime-ot. Igyekezzünk egyenletesen elosztani a gyümölcsszeleteket, hogy az ízek összeérjenek.
Óvatosan keverje meg egy hosszú nyelű kanállal. Ne feledje, hogy nem akarja összetörni a gyümölcsszeleteket, mert ettől a puncs zavarossá válhat.
Közvetlenül a tálalás előtt öntse bele a gyömbérsört. Ez kellemes pezsgést ad a puncsnak, valamint egy csipetnyi gyömbért, amely tökéletesen kiegészíti a gyümölcs ízét.
Adjon hozzá jégkockákat a hűvös hőmérséklet fenntartásához. Emellett gyönyörű látványt nyújtanak a lebegő, felszeletelt gyümölcsökkel kombinálva.
Végül díszítse mentaágakkal a színpompa és a frissítő aroma érdekében.