HIRDETŐ

Ellenállhatatlan eperkrémleves

Az eperkrémleves egy hűsítő, üdítő és könnyű étel, amely tökéletes választás nyári napokra. Friss eperrel és tejföllel készül, és akár egy kevés vanília- vagy citromaromával is feldobható.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Eper Hozzáadott
  • 1 Csésze tejföl Hozzáadott
  • 2 evőkanálcukor Hozzáadott
  • 1 teáskanál vaníliaaroma Hozzáadott
  • 12 citrom leve Hozzáadott
  • menta vagy bazsalikomlevél a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Mossuk meg az epret. Tegyünk félre néhány eperdarabot díszítéshez, a többit pedig tegyük egy turmixgépbe vagy botmixerbe, és adjuk hozzá a tejfölt, a porcukrot, a vaníliaaromát, a citromlevet és egy csipet sót. Turmixoljuk össze, amíg teljesen sima állagú krém lesz.

2. Lépés

Tegyük hűtőbe legalább fél órára, hogy jól lehűljön.

3. Lépés

Tálaláshoz tegyünk rá néhány friss eperdarabot és néhány menta- vagy bazsalikomlevelet díszítésként.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új