HIRDETŐ

Francia remoulade szósz

Ez a francia származású szósz remek kiegészítője lehet a halételeknek vagy bármely más egyszerűbb húsételeknek. A dijoni mustár, kapribogyó és a zöldfűszerek összeállnak egy igazán ízletes mártás formájában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Csésze majonéz Hozzáadott
  • 2 evőkanál Dijoni mustár Hozzáadott
  • 2 evőkanál apróra vágott kapribogyó Hozzáadott
  • 2 evőkanál apróra vágott friss petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál friss citromlé Hozzáadott
  • 1 teáskanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 12 teáskanál Hozzáadott
  • 14 teáskanál fehérbors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Kombinálja az összes hozzávalót egy közepes méretű tálban.

2. Lépés

Keverje össze alaposan.

3. Lépés

Helyezze a hűtőbe minimum 30 percig.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új