HIRDETŐ

Friss rukkolasaláta

Könnyed, de tápláló saláta a tökéletes választás a főételek mellé vagy önmagában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

öntet

  • 2 ek olívaolaj Hozzáadott
  • 12 ks citrom leve Hozzáadott
  • 2 ek méz Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • 1 ek snídling Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott

saláta

  • 10 dkg rukkola Hozzáadott
  • 50 g pisztácia Hozzáadott
  • 125 g kecskesajt Hozzáadott
  • 2 ks füge Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Az öntethez az összetevőit egy salátaöntet-keverőbe, vagy annak hiányában egy befőttes üvegbe öntjük. Alaposan összerázzuk, míg a folyadékok elkeverednek, és az egész selymes textúrájú lesz.

2. Lépés

A salátához a rukkolát alaposan megmossuk, majd kifacsarjuk belőle a felesleges vizet.

3. Lépés

Egy tálba tesszük, és hozzáadjuk az aprított pisztácia és a morzsolt kecskesajt kb. kétharmadát.

4. Lépés

Meglocsoljuk az öntetünkkel, majd alaposan összeforgatjuk. Tálaláskor hozzáadjuk a kecskesajtot és a fügéket is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek