HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Friss tavaszi reteksaláta

Olyan laktató, hogy bőven kitesz egy főfogást is. Remek ötlet vacsorára vagy ebédre is.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 2 dl natur joghurt Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 2 ek római kömény Hozzáadott
  • fél citrom leve Hozzáadott
  • 8 ks Retek Hozzáadott
  • 2 ek extra szűz olívaolaj Hozzáadott
  • 5 ks tojás Hozzáadott
  • 1 Csomag zöld saláta Hozzáadott
  • 1 ks Édeskömény Hozzáadott
  • 100 g csicsriborsó konzerv Hozzáadott
  • 150 g trapista sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A joghurtot öszekeverjük sóval borssal, római köménnyel és a citrom kifacsart levével

2. Lépés

A tojásokat keményre főzzük. Közben a retkeket felkockázzuk és olívaolajon megpirítjuk. Az almát vékony csíkokra vágjuk vagy nagylyukú reszelőn lereszeljük.

3. Lépés

A tál aljára salátát teszünk, rászórjuk az édesköményt, a csicseriborsót, a pirított retket és a keményre főtt megpucolt tojást is amit felszeleteltünk. Az egészet meglocsoljuk a joghurtos öntettel, kockákra vágott trapistát teszünk rá és kész is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új