HIRDETŐ

Frissítő Hokkaido tök krémleves

Egyszerű, laktató, gazdag ízű krémleves, ami egy felfrissítő, könnyű ebédet biztosít. A Hokkaido tök édes ízét kiemeli a finom fűszerezés és a krémes textúra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Közepes méretű Hokkaido tök Hozzáadott
  • 1 fehérhagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 l zöldségleves alap Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 teáskanál szerecsendió Hozzáadott
  • 1 dl tejszín Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Távolítsuk el a tök belsejében található magokat és vágjuk kockákra. A fehérhagymát és a fokhagymát aprítsuk fel.

2. Lépés

Egy nagy fazékban melegítsünk fel egy evőkanál olívaolajat, majd adjuk hozzá a hagymát és fokhagymát, és pirítsuk őket, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjuk hozzá a tököt és a fűszereket. Főzzük körülbelül 5 percig, majd öntsük fel a zöldségleves alappal. Főzzük, amíg a tök megpuhul.

4. Lépés

Ha a tök megpuhult, használjunk botmixert a leves krémes állagúvá varázsolásához.

5. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínt, keverjük el, majd főzzük még egy pár percig.

6. Lépés

Az elkészült levest tálaljuk friss petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek