HIRDETŐ

Frissítő Hokkaido tök krémleves

Egyszerű, laktató, gazdag ízű krémleves, ami egy felfrissítő, könnyű ebédet biztosít. A Hokkaido tök édes ízét kiemeli a finom fűszerezés és a krémes textúra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 Közepes méretű Hokkaido tök Hozzáadott
  • 1 fehérhagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 l zöldségleves alap Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 teáskanál szerecsendió Hozzáadott
  • 1 dl tejszín Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Távolítsuk el a tök belsejében található magokat és vágjuk kockákra. A fehérhagymát és a fokhagymát aprítsuk fel.

2. Lépés

Egy nagy fazékban melegítsünk fel egy evőkanál olívaolajat, majd adjuk hozzá a hagymát és fokhagymát, és pirítsuk őket, amíg aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjuk hozzá a tököt és a fűszereket. Főzzük körülbelül 5 percig, majd öntsük fel a zöldségleves alappal. Főzzük, amíg a tök megpuhul.

4. Lépés

Ha a tök megpuhult, használjunk botmixert a leves krémes állagúvá varázsolásához.

5. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínt, keverjük el, majd főzzük még egy pár percig.

6. Lépés

Az elkészült levest tálaljuk friss petrezselyemmel megszórva.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új