HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/4RNImNTQiHcsqnMUrSsM/7c1d4cec57e8b259c2ac479f525dc8.jpeg)
Gesztenyés piskóta
Piskóta gesztenyepüréből
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
- 400 g félig durva liszt
- 100 g barna cukor
- 1 kanál Tea Szódabikarbóna
- 1 csomagolás Mézeskalács sütőpor
- 3 evőkanál kakaó
- 1 evőkanál mézeskalács fűszerek
- 500 ml tej
- 2 evőkanál almapüré
- 200 g Gesztenyepüré
- 2 tojás
- 100 g Forró csokoládé
- a Csokoládé reszelve a tetejére
- olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
A tojásokat összekeverjük a cukorral.
2. Lépés
2. Ezután adjuk hozzá a tejet, az olajat, a pürét és keverjük össze.
3. Lépés
3. Ezután adjuk hozzá a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, fűszereket, majd alaposan keverjük össze.
4. Lépés
Végül hozzáadjuk az aprított csokoládét.
5. Lépés
5. A tepsit sütőpapírral béleljük ki.
6. Lépés
Sütjük 200 fokon 15 percig vagy szükség szerint
7. Lépés
Még melegen megkenjük lekvárral és megszórjuk csokoládéval