HIRDETŐ

Gluténmentes nokedli

Recept gluténmentes galuskára, amelyet köretként vagy levesbe teszünk a főétel mellé.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g gluténmentes liszt Hozzáadott
  • 2 db Tojás Hozzáadott
  • csipetnyi só Hozzáadott
  • 200 ml víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Liszttel töltjük meg a tálba és adjunk hozzá egy csipet sót. A víznek langyosnak, nem hidegnek kell lennie.

2. Lépés

Ezután adjunk hozzá tojásokat és vizet.

3. Lépés

Keverje alaposan az összetevőket. Ha a tészta túl ragad, adjon hozzá több lisztet.

4. Lépés

Amikor a tészta kész, a nokedliszedővel nokedliket dobsz a forró, sózott vízbe.

5. Lépés

Főzze a galuskát körülbelül 7 – 10 percig.

6. Lépés

Szűrjük le a kész galuskákat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új