HIRDETŐ
Gluténmentes nokedli
Recept gluténmentes galuskára, amelyet köretként vagy levesbe teszünk a főétel mellé.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g gluténmentes liszt
- 2 db Tojás
- csipetnyi só
- 200 ml víz
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Liszttel töltjük meg a tálba és adjunk hozzá egy csipet sót. A víznek langyosnak, nem hidegnek kell lennie.
2. Lépés
Ezután adjunk hozzá tojásokat és vizet.
3. Lépés
Keverje alaposan az összetevőket. Ha a tészta túl ragad, adjon hozzá több lisztet.
4. Lépés
Amikor a tészta kész, a nokedliszedővel nokedliket dobsz a forró, sózott vízbe.
5. Lépés
Főzze a galuskát körülbelül 7 – 10 percig.
6. Lépés
Szűrjük le a kész galuskákat.