HIRDETŐ
Gnocchi sajtos-gombás szószban
Aki szereti a krémes mártásokat, annak ez biztosan ízleni fog.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
3
- 1 csomagolás gnocchi
- 1 kisebb The Onion
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 Maroknyi szárított gomba
- 1 EK vaj
- 1 Maroknyi megmosott és finomra vágott petrezselyemzöldet
- 250 ml tejszínhab
- 50 g Reszelt mozzarella
- Tinóru gomba leves
- Vitana cz gombafűszer
- Só
- Fekete bors
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
A szárított gombákat legalább 30 percig vízben áztatjuk.
2. Lépés
Finomra vágjuk a hagymát és enyhén pirítsuk meg vajon, összekeverve a préselt fokhagymával.
3. Lépés
Hozzáadjuk a gombákat és még egy kicsit pirítjuk együtt mindent.
4. Lépés
Öntsük fel tejszínnel, adjunk hozzá néhány kanál gombalevest, gombafűszert és sót.
5. Lépés
Végül hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a reszelt mozzarellát. Szükség esetén még ízesítjük a mártást.
6. Lépés
Főzzük meg a gnocchit sós vízben, adjuk hozzá a mártáshoz és keverjük össze. Szolgáljuk fel parmezánnal vagy más reszelt sajttal.