HIRDETŐ

Forrás: sbossert from Getty Images Signature

Gombás gulyás

A gombás gulyás egy hagyományos cseh étel, amelyet gazdag íze és aromája jellemez. Kiváló étel a meleg napokon, amikor élvezheti a gombagulyás csábító aromáját.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg gomba Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 Kanálok Napraforgóolaj Hozzáadott
  • 4 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 Kanálok darált paprika Hozzáadott
  • 1 Kanál Sók Hozzáadott
  • 12 kanalak őrölt bors Hozzáadott
  • 2 Kanálok sima liszt Hozzáadott
  • 1 Kanál Kminu Hozzáadott
  • 1 Kanálok Majorana Hozzáadott
  • 1 Kanálok Worchester szószok Hozzáadott
  • 112 liter Vizek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg, öblítse le és szeletelje fel a gombát. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsuk aranybarnára a hagymát. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, és pirítsuk még néhány percig.

3. Lépés

Adjuk hozzá a felszeletelt gombát, és pirítsuk, amíg zöldre nem pirul.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá az őrölt paprikát, sót, borsot, köményt és majoránnát. Keverjük össze és pirítsuk egy ideig.

5. Lépés

Ezután adjuk hozzá a lisztet, keverjük össze, és öntsük hozzá a vizet. Forraljuk fel.

6. Lépés

Adja hozzá a worchestra szószt, és főzze alacsony lángon körülbelül 2 órán át, amíg a gomba teljesen megfő, és a szósz besűrűsödik.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új