HIRDETŐ

Gombás szelet

A gombás szelet egy igazi magyar recept, amelyben a gomba és a hús harmonikus összhangja adja a fogás pikáns ízét. Szinte mindenféle gombából elkészíthető, legyen az shiitake, csiperke vagy éppen portobello. A recept elkészítése egyszerű, így mind kezdő, mind tapasztalt szakácsok számára ideális.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús

  • 4 Slice sertés karaj Hozzáadott

Gombás mártás

  • 300 Gram gomba Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Tejszín Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet bors Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

1. lépés

2. Lépés

2. lépés

3. Lépés

3. lépés

4. Lépés

4. lépés

5. Lépés

5. lépés

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új