HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/OU9ohqPGyGvYNyh0KIIl/a2ebf418b2d7bf8d6f7bab26eeb876.png)
Gombás szelet
A gombás szelet egy igazi magyar recept, amelyben a gomba és a hús harmonikus összhangja adja a fogás pikáns ízét. Szinte mindenféle gombából elkészíthető, legyen az shiitake, csiperke vagy éppen portobello. A recept elkészítése egyszerű, így mind kezdő, mind tapasztalt szakácsok számára ideális.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Hús
- 4 Slice sertés karaj
Gombás mártás
- 300 Gram gomba
- 1 Fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 200 ml Tejszín
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 evőkanál olaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
1. lépés
2. Lépés
2. lépés
3. Lépés
3. lépés
4. Lépés
4. lépés
5. Lépés
5. lépés