HIRDETŐ

Forrás: Svariophoto from Getty Images Signature

Gyors tavaszi minestrone

Ez a gyors és könnyű változata az olasz klasszikusnak, a minestrone levesnek tökéletes tavaszi vacsorának. Sok zöldséggel, babban és friss fűszernövényekkel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 darab répa Hozzáadott
  • 2 darab közepes fehérrépa Hozzáadott
  • 2 Fej fokhagyma Hozzáadott
  • 400 Gram cannellini bab konzerv Hozzáadott
  • 400 Gram cukkini Hozzáadott
  • 200 Gram borsó Hozzáadott
  • 200 Gram tészta Hozzáadott
  • 800 ml zöldségleves alap Hozzáadott
  • 1 darab citrom Hozzáadott
  • 20 Gram friss bazsalikom levelek Hozzáadott
  • 2 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 mokka kanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Melegítsd elő a nagy méretű lábasodat közepes hőfokon, majd adj hozzá két evőkanál olívaolajat.

2. Lépés

Hámozd meg és aprítsd fel a répát, a fehérrépát és a fokhagymát, majd add hozzá az olajhoz és dinszteld 5 percig.

3. Lépés

Öntsd a lábasba a zöldségleves alapját és hozzáadod a babot, cukkiniket, borsót és a tésztát.

4. Lépés

Forrald fel a levest és főzd kb. 15 percig, amíg a tészta és zöldségek is megpuhulnak.

5. Lépés

Ízesítsd sóval, frissen őrölt fekete borssal és citromlével.

6. Lépés

Mielőtt tálalnád, szórd meg friss bazsalikom levelekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új